Turneringshold 40+

Holdkamp d. 27. maj

Greves +40 2. hold skulle have spillet ude mod Farum - men de har ikke være i stand til at stille hold og har derfor været nødt til at trække sig. Kampen blev således aflyst.

Næste kamp skulle være 3. juni, men er flyttet til 10. juni, mod Snekkersten.

Holdkamp d. 3. juni

40+ hold 1 spillede d 3/6 spillet mod Hjortekjær på hjemmebane .
Herresinglerne med Nicklas Feilbo som 1. single, Jørg Kittelmann som 2. og Christian Kjærager som 3 single blev hurtigt vundet og der blev samlet ikke givet mange partier væk.
Ligeledes var det for herrerne nogle meget overbevisende doubler som blev spillet af John Møller og Nicklas Feilbo samt Jørg Kittelmann og Christian Kjærager .
Mixdoublen blev vundet af John Møller og Linette Kjellberg , som spillede først sæt næsten fejlfrit , men i andet sæt sneg der sig lidt fejl ind , men kampen blev vundet i to sæt.
Susanne Andreassen spillede singlen, måtte se sig besejret trods en god kamp.
I damedoublen havde damerne Susanne og Linette ikke så meget energi tilbage i varmen og der blev ingen sejr der.
Samlet vandt Greve 6-2😀 og ligger godt i puljen.

Holdkamp d. 13. maj

Greves +40 2. hold spillede hjemmekamp i den nye divisionsstruktur mod Slangerup. Og vi var oppe mod et meget godt spillende hold, selvom der var mange tætte og meget spændende og flot spillede kampe.

Vi havde 3 debutanter med i form af Johannes Breum, Michael Porsager og Jesper Jørgensen, alle 3 debutanter gjorde en flot figur, derudover bestod holdet af Ruth Thrane og Nathalie Kjærager, Morten Thorsø og Kenneth Roepstorff.

Debutanten Johannes vandt sin 3 herresingle i matchtiebreake, i en meget lang, tæt og meget spændende kamp, Johannes vendte en et 7-9 resultat i matchtiebreake til en sejr på 11-9.

Derudover spillede Morten som altid en stabil og nærmest fejlfri kamp i 2 Herresingle som han vandt i sikker stil med 6-2 og 6-2.

Kenneth tabte 1 Herresingle til en meget godt servende modstander, der præsterede langt over 10 serveesser i kampen.

Ruth tabte ligeledes en meget tæt og spændende damesingle, der dog var hæmmet af en del vind på de yderste baner af anlægget.

I herredoublerne og Mixdoublen var vi generelt overmatchet og tabte begge kampe uden reelt at være inde i kampene.

Damedoublen med Nathalie og Ruth spillede en meget flot og spændende kamp, med en masse flotte dueller, men måtte desværre give tabte til sidst.

Sammenlagt tabte Greve holdkampen med 2-6, og må bare konstatere at modstanderne var godt spillende og bedre på dagen.

Holdkamp d. 27. maj

Hold 1 40+ vinder 7-1 mod Vordingborg .
Herrerne John Møller, Jørg Kittelmann og Christian Kjærager spillede nogle overbevisende singler . Sanne Eyrich spillede damesinglen og skulle i første sæt lige have gang i spillet, derefter var der ingen problemer i andet sæt og match-tiebreaken , hvor hun ikke gav meget til modstanderen.
Ligeledes var herrerne i doublerne flyvende og vandt, her spillede John og Mads Ledstrup sammen samt Christen og Nicklas Feilbo.
Damedoublen måtte desværre trække sig efter første sæt da Sanne fik en slem fiberskade i læggen og ikke kunne støtte på benet, hvilket gør at hun desværre ikke kan være med i næste holdkamp . Rikke Josephsen som var med som reserve i damedoublen, var taget med uden rigtig at få spillet den dag.
Mixen blev vundet af Jørg og Linette Kjellberg .

Holdkamp d. 13. maj

Greve +40 1. hold spillede deres første holdkmap i denne sæson modd Øresund.
Det var en god holdkamp, men flere gode kampe. Heldigvis trak holdet fra og vandt holdkamppen 6-2. Mixdoublen og damedoublen blev tabt, men de tre herresingler, 2 herredoubler samt damesinglen blev vundet.
Sæsonen blev derved skudt i gang på tilfresstillende vis med en sejr.