Turneringshold 40+

Holdkamp d. 13. maj

Greves +40 2. hold spillede hjemmekamp i den nye divisionsstruktur mod Slangerup. Og vi var oppe mod et meget godt spillende hold, selvom der var mange tætte og meget spændende og flot spillede kampe.

Vi havde 3 debutanter med i form af Johannes Breum, Michael Porsager og Jesper Jørgensen, alle 3 debutanter gjorde en flot figur, derudover bestod holdet af Ruth Thrane og Nathalie Kjærager, Morten Thorsø og Kenneth Roepstorff.

Debutanten Johannes vandt sin 3 herresingle i matchtiebreake, i en meget lang, tæt og meget spændende kamp, Johannes vendte en et 7-9 resultat i matchtiebreake til en sejr på 11-9.

Derudover spillede Morten som altid en stabil og nærmest fejlfri kamp i 2 Herresingle som han vandt i sikker stil med 6-2 og 6-2.

Kenneth tabte 1 Herresingle til en meget godt servende modstander, der præsterede langt over 10 serveesser i kampen.

Ruth tabte ligeledes en meget tæt og spændende damesingle, der dog var hæmmet af en del vind på de yderste baner af anlægget.

I herredoublerne og Mixdoublen var vi generelt overmatchet og tabte begge kampe uden reelt at være inde i kampene.

Damedoublen med Nathalie og Ruth spillede en meget flot og spændende kamp, med en masse flotte dueller, men måtte desværre give tabte til sidst.

Sammenlagt tabte Greve holdkampen med 2-6, og må bare konstatere at modstanderne var godt spillende og bedre på dagen.

Holdkamp d. 13. maj

Greve +40 1. hold spillede deres første holdkmap i denne sæson modd Øresund.
Det var en god holdkamp, men flere gode kampe. Heldigvis trak holdet fra og vandt holdkamppen 6-2. Mixdoublen og damedoublen blev tabt, men de tre herresingler, 2 herredoubler samt damesinglen blev vundet.
Sæsonen blev derved skudt i gang på tilfresstillende vis med en sejr.