Om træning

Træning i Greve Tennisklub

Det skal være attraktivt for alle, uanset niveauer at spille tennis i Greve Tennisklub. Derfor tilbyder klubben en masse attrakttive træningstilbud for vores medlemmer.

Det vil altså sige, at uanset alle og niveau vil der være mulighed for dig, at stifte bekendtskab med tennissporten her i Greve Tennisklub. 

Udover vores fantastiske tilbud, så vil du også på det sociale plan stifte nye bekendtskaber og udvide din vennekreds. 

Vi tilbyder træning til juniorer i alle aldre, uanset om du har ambitioner om at blive aktiv turneringspiller eller bare ønsker at starte til tennis og hygge dig med det. 
Jo før du starter med at spille tennis desto bedre er det. Man kan starte til familietennis, når man er 4 år. Forskning viser, at det er en god alder at starte til tennis, da det vil gavne barnets motorik- og koordinationsevner frem over. 

Vi tilbyder også træning til seniorer i alle aldre. Her er der også mulighed for, at du kan starte helt som begynder eller hvis du er mere rutineret tilslutte dig vores andre seniorer. Vi starter hold op for helt nybegynderer seniorspillere typisk i maj, udendørs. Sidste år havde vi over 25 nye som startede. Er du vores næste? 

Sidst men ikke mindst, har vi forskellige tematræninger som du kan finde på hjemmesiden eller modtager via mail. Her er der en masse forskellige aktiviter: cardio tennis og tematræning for 50 + er nogle af dem. 
Læs mere om tilbudene ved at klikke på teksten over billederne

Voksenintroduktion