Om juniorafdelingen

I Greve Tennis har vi en voksende juniorafdeling med en masse unge, glade, friske og sunde juniorer som elsker tennis. Der er plads til alle som ønsker at spille tennis i Greve Tennis. Uanset om du er nybegynder eller har spillet i en del år. 

Vi ønsker en stor bredde, som er med til at sikre et godt udviklingsmiljø for talenter til klubbens juniorhold og senere seniorhold. Desuden er det vores mål at skabe en elite, som kan blande sig i toppen af dansk tennis.

Vores trænerteam består af trænere, som alle er uddannede hos Dansk Tennis Forbund. Greve Tennis underviser ud fra det internationale anerkendte tennis indlæringsprogram Play & Stay. Her vil tennisboldende blive tilpasset barnets niveau og alder, boldende er at finde i forskellige farver. 

Det sociale bliver vægtet rigtigt meget i Greve Tennis. Vi er stolte af, at vi har en masse unge som behandler alle godt, og respekterer hinanden. 

Vi tager flere gange årligt på træningslejre til for eksempel Båstad, Kroatien eller Tyrkiet. Ellers har vi tradition for, at vi hver sommer afholder vores egen træningscamp i sommerferien. 

Har du lyst til, at lære at spille tennis? Blive undervist af erfarne trænere? Kontakt sportschef Kim Bau Andersen og hør nærmere om tilbud.