Sponsoraftalen med Jensens Bøfhus er nu i gang

30. december 2018 15:19 , af Carsten Møller

Med virkning fra 1. januar 2019 har vi indgået en sponsoraftale med Jensens Bøfhus restauranten i Waves.

Aftalen med Jensens Bøfhus vil blandt andet indeholde mulighed for rabatter for tennisklubbens medlemmer gennem køb af gavekort til restauranten til reduceret pris, så vi alle kan spise lidt oftere hos vores nye sponsor. Gavekortene vil have en pålydende værdi af kr. 150,00 og kan erhverves af vore medlemmer for kun kr. 130,00 pr stk. Gavekortene vil - ligesom biografbilletterne - kunne købes hos Vagner og Carsten fra begyndelsen af januar 2019.

Vi håber, at I vil støtte op omkring vores nye sponsor – ved at nyde jeres middage hos Jensens Bøfhus i Waves.

Dette skal fejres!! :

Som et led i implementeringen af aftalen fejrer vi  begivenheden med et arrangement, hvori også indgår en filmfremvisning hos vores anden store Waves sponsor, Nordisk Film biografer.

Arrangementet afholdes mandag 21/1 med start kl. 16.30. - se opslag i klubben samt på hjemmesiden.

Første punkt på programmet vil være en fremvisning af filmene: ”Bohemian Rapsody eller "I krig og kærlighed" .

Andet punkt vil være en middag afholdt i vores nye sponsors restaurant. Middagen vil blive arrangeret som buffet, således at vi får lejlighed til at smage flere forskellige retter fra Jensens Bøfhus lækre repertoire.