Resultater og stillinger efter forårets holdkampe: Veteranerne:

3. juli 2019 15:35 , af Carsten Møller

Greve Tennisklubs holdspillere har gjort en flot indsats og virkelig placeret klubben på danmarkskortet – i hvert fald øst for Storebælt. Stor tak til alle for den flotte indsats.

40+ 1. hold 2 division. I indendørssæsonen sikrede vores bedste 40+ hold sig oprykning til 1. division – noget kunne tyde på, at det samme sker i indeværende udendørs sæson. Rækken består af 4 hold der mødes både ude og hjemme. Vores bedste hold fører rækken, efter 4 sejre i 4 kampe – kampen mod nr 2 Holbæk blev vundet med cifrene 6-2 i Holbæk, og rækken afgøres endegyldigt, den 18/8 når Holbæk kommer på besøg i Greve Tennisklub.

40+ 2. hold 5. division. Rækken består af 4 hold der mødes ude og hjemme. Efter 5 sejre i 5 kampe har vores Grevehold allerede afgjort puljen til vores fordel, idet vi har vundet begge kampe mod rækkens nr. 2 som er Brøndby’s bedste hold.

Motionisterne (aldersgrænse 25 år – vores hold består dog primært af væsentligt ældre spillere)

Rækken består af 4 hold der mødes ude og hjemme. Efter 3 sejre i 4 kampe ligger motionistholdet nr 2 i rækken efter Dragør (der stiller med et væsentligt yngre hold end vores motionister) ambitionen er dog, at få revanche for nederlaget til dragør, når de kommer på besøg hos Greve den 13/8. Vi har besejret Skovshoved to gange og Glostrup en gang.