Resultater og stillinger efter forårets holdkampe: Seniorholdene:

3. juli 2019 15:34 , af Carsten Møller

Seniorholdene:

Greve Tennisklubs holdspillere har gjort en flot indsats og virkelig placeret klubben på danmarkskortet – i hvert fald øst for Storebælt. Stor tak til alle for den flotte indsats.

Damehold 1 – 2 division Øst. Er vores bedste damer også på vej mod 1. division udendørs, ligesom det var tilfældet i den netop overståede indendørs sæson? Efter fire kampe som alle er vundet fører vi rækken – vi har kun tabt en match ud af 24 matcher, og har i alt afgivet 5 sæt mod 46 vundne sæt. På andenpladsen i rækken finder vi Holbæk, som ligeledes har vundet deres første fire kampe, dog noget mindre overbevisende. De har således vundet 19 matcher og tabt 6. Det bliver meget spændende at følge rækken i efteråret – ikke mindst den 24/8 hvor Holbæk kommer på besøg i Greve.

Damehold 2 – Liga 3 Øst Holdet består primært af vores stærke U14 piger, som her får gavnlig erfaring ved at spille på senior niveau. Rækken føres af suveræne KB, der har vundet alle 18 matcher i deres hidtidige 3 kampe. Vores piger har dog gjort det næsten ligeså godt med 17 vundne matcher i vores tre kampe. Der er således lagt op til en nervepirrende kamp den 10/8 hvor KB kommer på besøg i Greve i en direkte duel om pulje sejren.

Herrehold 1 – 2. division Øst Rækken består af 8 hold, og efter 3 sejre i 4 kampe er vores bedste herrehold placeret som nr. 4. Såfremt vi kan mønstre vores stærkeste opstilling i de resterende kampe er der dog mulighed for at forbedre placeringen da vi mangler kampe mod de to førerhold, Holbæk og Kløvermarken, der begge har 4 sejre i 4 kampe – det bliver et spændende efterår.

Herrehold 2 – Liga 4 Øst Rækken består af 6 hold, og efter 3 sejre i 4 kampe fører vores Grevehold rækken. På andenpladsen ligger Holbæk, der har 3 sejre i 3 kampe, og da vores nederlag faldt netop mod Holbæk, må vi nok se i øjnene at det er mest sandsynligt at de løber med ligasejren. Imidlertid er det en lovende præstation af vores unge spillere på 2. holdet.

Herrehold 3 – Liga 5 Øst Rækken består af 5 hold. Efter 2 sejre i 2 kampe ligger vores Grevehold på førstepladsen – holdet har vundet 11 matcher og kun tabt en. På andenpladsen ligger Næstved/Ringsted ligeledes med 2 sejre i 2 kampe, men da de har tabt 4 sæt mod vores 2 afgivne sæt fører ve dermed rækken marginalt – der udestår dermed en spændende kamp den 10/8 hvor Næsteved/Ringsted gæster Greve Tennisklub.