Resultater og stillinger efter forårets holdkampe: Juniorholdene

3. juli 2019 15:30 , af Carsten Møller

Greve Tennisklubs holdspillere har gjort en flot indsats og virkelig placeret klubben på danmarkskortet – i hvert fald øst for Storebælt stor tak til alle for den flotte indsats.

Piger U 14 Rækken består af 5 hold, men vore piger har kun spillet to kampe, hvoraf en blev vundet (6-0) over B93 mens den anden blev tabt – (2-4) til Lyngbyu – dette placerer Greve midt i rækken, som føres suverænt af HIK, der har vundet to gange 6-0 uden at afgive et eneste sæt.

U14 B-række kønsneutral Rækken føres af vores Grevehold efter to sejre og en uafgjort kamp. Vi har vundet 13 matcher og tabt 5 mens Roskilde på andenpladsen har vundet 12 matcher og tabt 6.

U 14 Piger A række Rækken føres af vores Grevehold efter to sejre og et nederlag. Vi har dog spillet en kamp mere end Virum der ligger på andenpladsen efter to sejre.

U10 skumtennis Rækken føres af Skovshoved med 2 sejre og en uafgjort skarpt forfulgt af Vores Grevehold med en sejr og to uafgjorte kampe.