Resultater og stillinger efter forårets holdkampe: Ældre tennis – Golden age for spillere over 60 år

3. juli 2019 15:37 , af Carsten Møller

Greve Tennisklubs holdspillere har gjort en flot indsats og virkelig placeret klubben på danmarkskortet – i hvert fald øst for Storebælt. Stor tak til alle for den flotte indsats.

Golden Age 1. 1. division pulje 2 Rækken består af 4 hold der mødes ude og hjemme. Efter 2 sejre en uafgjort og et nederlag – ligger holdet nr. 2 i rækken, men efter et nederlag og en uafgjort mod rækkens nr 1. Rødovre må vi nok se dem løbe med puljesejren.

Golden Age 2. 1. division pulje 1 Rækken består af 4 hold der mødes ude og hjemme. Efter 1 sejr, en uafgjort og 1 nederlag i tre kampe ligger holdet på en andenplads. Rækken føres af Ishøj med 4 sejre i 4 kampe, så der er lagt op til en spændende afslutning på sæsonen, når vores hold skal besøge Ishøj den 21/8.