Motionistudvalget fik afviklet en fantastisk tur til Båstad d 12-14 april.

15. april 2019 15:19 , af Carsten Møller

Turen var intet mindre end en stor succes.

10 spillere samt vores yderst motiverede træner Mikkel Bodzioch drog til Båsted i perioden 12 – 14 april, og hvilken tur de blev – alle der af forskellige årsager havde måttet undlade at tilmelde sig turen må overveje om de ikke kan deltage i næste års træningssamling i Båstad.

I årets tur deltog desværre kun 10 spillere og 1 træner. Dette bevirkede dog, at turen blev ekstra intens og hård træningstur for deltagerne, som virkelig blev herset igennem. Derfor var alle var godt møre i kroppen da vi tog hjem.

Vi fik spillet 8-10 timer på de tre dage, med kun 2-4 spillere pr bane.

Der blev leveret træning på højt niveau af Mikkel Bodzioch og der var fra alle deltagere en KÆMPE ros til vores meget velforberedte træner, der havde spil i gang på 3 baner med stort overblik.

Efter træning var der tid til hygge og masser af godt socialt samvær. Der blev gået ture i det dejlige vejr og aftenerne bød på spændende og sjove quizzer, som var forberedt hjemmefra.

Som altid viste motionist afdelingen at balancen mellem konkurrenceelementet, og den sociale side kan håndteres på fornemste vis i Greve Tennisklub.

Vi glæder os allerede til næste gang og håber selvfølgelig flere har mulighed for at deltage.

Mange hilsner fra

Motionistudvalget