Maratondøgnet og Klubmesterskaberne var en succes

9. oktober 2019 13:55 , af Kim Bau Andersen

Der var mødt en del medlemmer op på tennisanlægget for at se hvad vores maratondøgn drejede sig om. Carsten Møller, formanden for Greve Tennisklub bød alle sammen velkommen. Carsten forklarede at et maratondøgn arrangement er en naturlig del af klubbens bestræbelser på at forstærke den ”VI-KULTUR”, som er så vigtig for klubben. En vi-kultur skal bidrage til at styrke sammenholdet mellem klubbens medlemmer på tværs af alder og niveau.

Carsten fortalte yderligere, at klubben også havde haft en periode i sommerens løb, hvor der blev arrangeret drop-in tennis for alle medlemmerne – dette viste sig, at være en så stor succes, at det vil blive gentaget i løbet af vinteren – det vil ske fredag aften, men i en lidt anden form end det traditionelle spil – mere herom lidt senere – det bliver annonceret på hjemmesiden.

På dagen blev desuden afholdt finalerne i klubmesterskaberne, hvor der også blev vist en del seværdigt tennis. Maratondøgnet, var ment som et socialt arrangement, hvor alle medlemmer får mulighed for at spille med andre, som man ikke lige er vant til at spille med og mod.

Formålet med arrangementer som dette er, at samle klubben på tværs af aldersgrupper og niveau. I løbet af maratondøgnet var tilstræbelserne, at der skulle spilles så mange partier som muligt.

Bestyrelsen syntes iøvrigt, at klubbens nuværende udvikling er meget positiv, hvor både 1. damehold og vores 40+ har sikret sig oprykning til 1. division og vores U14 hold kvalificerede sig til semifinalerne om det danske mesterskab, hvorved store klubber som for eksempel KB, B93 og Lyngby blev efterladt på perronen, mens vores piger tog til slutspillet i Odense.

For at fortsætte dette, så er der brug for os alle sammen og for at vi alle sammen støtter op om hinanden og klubben.

Klubmesterskab for minitennisskolen på den grønne minitennisbane blev afholdt ved slagmuren foran klubhuset. Vi afholdt mesterskabet under klubbens maratondøgn, hvor flere af de unge deltagere blev og spillede alle 24 timer;-)

Der var 8 deltagere, som selv var med til at trække lod, så alle kunne se, at det gik rigtigt til. Kampene blev spillet på tid, så vi kunne få lavet en tidsplan ret hurtigt. Første kamp blev spillet kl. 10.40 og sidste kamp kl. 13.40. Lucca Hoar vandt en flot finale over Asta Serritzlev og Kamille Juhl Littner vandt en meget tæt B finale over Frederik Arnhild. Der var dejligt mange forældre og bedsteforældre med ude for at se kampene, og de var med til at skabe en masse liv.

"Vi" fællesskabet blev dyrket i Valgturneringen, hvor unge & gamle spillede sammen (og mod hinanden) i doubler til 4 partier.

Der var god opbakning, hvor der for det meste blev spillet på 3 baner.

Der blev spillet mere end 1.000 partier på maratondøgnet.

Der var også både flasketurnering og familiedoubler. Der var ikke så mange medlemmer, der deltog i programmet efter kl. 14, men til gengæld var vi næsten 35, der spiste sammen på café Langsiden.

Efter maden stod den på masser af tennis inde i hallen, og der blev kæmpet hårdt for at nå så mange partier som overhovedet muligt. Der blev hygget, snakket, spist slik, set film og ikke mindst spillet en masse tennis til langt ud på de små timer. Tusind tak til Stine Arnhild for at blive og overnatte sammen med de unge, og sørge for morgenmad, hygge, aktivitet osv.

I løbet af dagen blev finalerne i klubmesterskaberne blev afviklet lørdag d 14/9 ifm Maratondøgnet. Vi var heldige med vejret, som viste sig fra den gode side og alle kampe blev afviklet efter planen, hvorimod kampene i ugens løb op til finalerne krævede en del om planlægning pga regn og vand på banerne. Ifm. mesterskaberne er der blevet afviklet ca 50 kampe og der har været ca 65 deltagere/hold (ikke skum og u12/u14 drenge)

Finalerne blev afviklet med følgende vindere:

Vinder 2.plads Antal deltagere/par
MD John/Sanne Christian/Natalie  5
DSM Hannah Viktoria 6
DDM Sanne/Rikke Susanne/Linette 2
DDB Lene/Gitte Ieva/Ulla 5
HSM Alexander Jörg 10
HSA Kim Roat Toke 13
HSB Martin Lars 8
HDM John/Nicklas Marko/Morten 7
HDB Carsten/Peder Jesper/Christian 4
U14 P Hannah Oline 5
U12/U14D Martin Nicolas

Tak til alle deltagere og dem der støttet arrangement. Vi indsamlede omkring kr. 13.000, hvoraf lidt over 4.000 kr. gik til spillerne. Klubben siger tak for indsatsen. Arrangørerne fik gode erfaringer, som kan bruges i fremtiden. Arrangementet var dermed en succes, som vi håber, at kunne videreføre og udbygge næste år.

Billeder kommer snarest.