Klubmesterskaberne i Greve Tennisklub var en dejlig oplevelse.

19. september 2018 17:27 , af Carsten Møller

Rikke Josephsen, Alexander Klug og Johannes Breum havde stået for tilrettelæggelsen. Til forskel fra tidligere år havde man valgt at lægge en strammere tidsplan, hvilket medførte, at kampene rent faktisk blev afviklet i det rette tempo, i den rigtige orden, samt – naturligvis – i den rette klubånd. Man fik afviklet flere kampe samtidigt, således at det også var mere seværdigt for publikum.

Ligeledes viste vejret sig også fra den bedste side og der var masser af solskin under hele turneringen, hvilket også var befordrende for spillernes humør.

Rikke, som trak et meget stort læs i afviklingsperioden fortæller, at hun virkeligt har nydt at have ansvaret for denne afvikling. ”Det har været sjovt og lærerigt at stå for det, og jeg har også fået nogle gode ideer til forbedringer til næste års klubmesterskab i Greve Tennisklub, således håber vi på, at mange flere vil deltage, da klubmesterskaberne selvfølgelig handler om at vinde og blive klubmester, men det handler i høj grad også om at møde nye mennesker, skabe nye forbindelser og få et godt sammenhold på tværs af aldre og hold.

Vi var vidne til nogen rigtig fine kampe – ikke mindst på finale dagen, hvor årets klubmestre skulle kåres.

Finalerne havde følgende resultater:

Række              Vinder                                               2. plads                                                Antal deltagere

MD                   Sanne Eyrichj/John Møller                   Natalie/Charlie Kjærager                              7

DSM                 Ajla Kalesic                                             Caroline Porsager                                       5

DDM                Sanne Eyrich/Rikke Josephsen            Susanne Andreassen/Linette Zornig           2

HSM                 Morten Jaksland                                     John Møller                                               10

HSA                 Kim Roat                                                  Andrzej Marchacz                                     14

HSB                 Thomas Kielgast                                     Simon Østergård                                         6

HDM                Christian Kjærager/Jørg Kittelmann    Kim Roat/Rasmus Thomsen                       6

HDB                 Johannes Breum/ Frank W. Larsen      Kurt Jørgensen/Ole Kalmar                        5

U14                  Hannah Mollerup                                  Cecilie Thomsen                                         6

I alle kampene blev der vist meget seværdig tennis, så det var en spændende dag i klubben.

Der er billeder af finaledeltagerne på de vedhæftede sider. Hvis du vil se dem så tryk Her

Senere på finaledagen blev der afholdt et finale party med grill, salat samt alt tilbehør, men vigtigst af alt – med en helt fantastisk stemning, som altid når tennisklubbens medlemmer holder sociale arrangementer.

Tak til alle deltagere i såvel mesterskabskampene, som arrangementerne på finaledagen. Vi håber, at mange flere ønsker at deltage i konkurrencerne næste år.