Jule/nytårsturnering 2018

1. december 2018 15:06 , af Carsten Møller

Der spilles i følgende rækker:

Torsdag d. 27. december                 Motionist B – de ældre motionister

Fredag   d. 28. december                 Ældretennis

Lørdag   d. 29. december                 Motionist A – de bedste ældre motionister

Søndag  d. 30. december                 Motionister +25 – de yngre motionister

Afhængigt af antal deltagere de enkelte dage, kan der afvikles forskellige turneringsformer, men vi forventer, at der spilles double i to grupper, hvor alle spiller alle mod alle (på tid – der tælles antal vundne partier, no add). Dette kan dog variere i de forskellige rækker.

Nr. 1 og 2 i hver gruppe spiller semifinale og efterfølgende spilles der finale.

Man må gerne tilmelde sig flere dage, men hvis der er mange tilmeldinger indenfor en række, kan der blive rykket lidt rundt, så det passer med antal og evt. niveau.

Programmet for de enkelte dage,  vil forløbe efter følgende, men kan variere afhængigt af antal tilmeldte:

Kl. 9.00               Vi mødes til lidt kaffe og morgenmad

Kl. 10.00            Turneringen starter

Kl. 15.00            Turnering forventes afsluttet omkring dette tidspunkt

Kl. 15.10            Dagen afsluttes med smørrebrød og øl i klubhuset og vi siger godt nytår med champagne og kransekage.

Præmieoverrækkelse til nr. 1 og 2 i hver række

Pris:                                              60 kr. pr deltager. (Betalingen sker til turneringsledelsen inden

turneringsstart - MobilePay eller kontant).

Klubben sørger for bolde.

Tilmelding:                              Sker på lister, der er lagt frem i klubhuset.

Tilmeldingsfrist:                 Fredag d. 14. December 2018.