Indvielsen af Hallens gulv

31. oktober 2018 14:36 , af Carsten Møller

Lørdag den 27 oktober havde Greve Tennisklub indvielse af deres nye flotte tennisgulv i tennishallen. Gulvet er af typen Rebound Ace, som er det gulv, der benyttes ved alle Danmarks hjemmekampe i Davis Cup sammenhæng. Gulvet er installeret efter licens fra den australske patentejer, og flere af gulvets komponenter er importeret fra Australien.

Da Greve kommune har stået for størstedelen af investeringen var det Greves borgmester Pernille Beckmann, der foretog den officielle åbning af gulvet. I sin tale sagde Pernille Beckmann, at det altid var en stor glæde at åbne nye idrætsfaciliteter i kommunen, for det var medvirkende til at holde os alle sammen sunde og raske. Borgmesteren bemærkede desuden, at der var udført et stort arbejde fra tennisklubbens side, og at resultatet er blevet superflot. Desuden lagde Pernille Beckmann stor vægt på, at tennisklubben har visioner om, at blive den mest attraktive tennisklub ikke alene i Greve, men i hele regionen.

Formanden for Kultur og Fritidsudvalget Anne Marie Lyduch understregede, at kommunen var enige om, at tennishallen nu udelukkende var til tennisklubbens disposition. Anne Marie Lyduch tilføjede, at det var prisværdigt, at tennisklubben henvendte sig til stort set alle grupper af Greves borgere lige fra de yngste børn til de ældste medborgere, og hun udtrykte glæde over, at tennisklubben var medvirkende til, at kommunens borgere kunne mødes med hinanden omkring sunde og gode interesser. Anne Marie Lyduch citerede desuden en artikel fra Berlingske Tidende, der fortalte at Tennissporten var den mest livsforlængende idrætsgren af alle, både på grund af den motion sporten tilbød til mennesker som var højt oppe i alderen, men også fordi tennisklubberne lægger så stor vægt på den sociale side af livet.

Tennisklubbens formand, Carsten Møller takkede naturligvis kommunen samt alle der havde været involveret i projektet. Han bemærkede, at tennisgulvet tilbyder den ultimative spilleglæde for alle tennisspillere, og dermed støtter op om klubbens vision om:  At være den mest attraktive tennisklub syd og vest for København for alle tennisspillere uanset alder, niveau og baggrund.  Selvom Borgmesteren havde fortalt, at der ikke var flere penge til investering i idrætten, så fremlagde Carsten Møller ønskesedlen fra tennisklubben: To nye indendørs baner, tre yderligere udendørs baner, Lys på banerne, faciliteter til padel tennis samt en udvidelse af klubhuset. Disse ønsker – som vil kunne rumme den forventede tilgang af nye medlemmer af tennisklubben - skal integreres i Greve Kommunes helhedsplan for GIC.