Indvielse af tennisgulvet Lørdag den 27/10 2018 kl. 9.00

22. oktober 2018 09:48 , af Carsten Møller

Det er bestyrelsen en udsøgt fornøjelse at invitere til den officielle indvielse af vores nye flotte faciliteter i vores tennishal.

Lørdag den 27/10 2018 kl. 9.00 i vores tennishal,

Den officielle indvielse vil blive foretaget af:

Greves Borgmester Pernille Beckmann

De nye flotte faciliteter omfatter:

Nyt tennisgulv i superb kvalitet – bygget af Playmaker, som har licens på det australske varemærke Rebound ace.

Gulvet er identisk med det gulv, som alle Danmarks hjemmekampe i Davis Cup regi spilles på. Desuden har vi fået opdateret vores tennishal med et nyt indgangsparti fra banerne i vest, opbevaringsmuligheder for vedligeholdelsesmaskinerne, samt ikke mindst et toilet, og en bedre udnyttelse af arealet til fitnessfaciliteterne.

Det endelige program for indvielsen vil fremgå af opslag i hallen.

Efter indvielsen vil hallen lægge gulv til en holdkamp, hvor nogle af Greve Tennisklubs bedste spillere vil dyste mod modstandere fra en konkurrerende klub.