Greve Tennisklub indgår sponsoraftale med Jensens Bøfhus.

1. oktober 2018 16:36 , af Carsten Møller

Med virkning fra 1. januar 2019 har vi indgået en sponsoraftale med Jensens Bøfhus restauranten i Waves.

Det er med stor glæde at vi kan offentliggøre, at aftalen med restauranten nu endelig er faldet på plads, og vi glæder os til at samarbejdet starter op med virkning fra det nye år.

Aftalen med Jensens Bøfhus vil blandt andet indeholde mulighed for rabatter for tennisklubbens medlemmer gennem køb af gavekort til restauranten til reduceret pris, så vi alle kan spise lidt oftere hos vores nye sponsor. Gavekortene vil have en pålydende værdi af kr. 150,00 og kan erhverves af vore medlemmer for kun kr. 130,00 pr stk. Gavekortene vil kunne købes og anvendes fra begyndelsen af januar 2019.

Vi håber, at I vil støtte op omkring vores nye sponsor – ved at nyde jeres middage hos Jensens Bøfhus i Waves.

Dette skal fejres!! Og I kan godt begynde at glæde jer:

Det er planen, at fejre begivenheden med en event, hvori også indgår en filmfremvisning hos vores anden store Waves sponsor, Nordisk Film biografer.

Vi planlægger, at denne event vil blive afholdt en mandag eftermiddag i anden halvdel af januar måned 2019.

Første punkt på programmet vil være en fremvisning af filmen: ”Battle of the sexes”, som skildrer den verbale kamp mellem to af 70’ernes store tennisstjerner Billie Jean King og Bobby Riggs.

Andet punkt vil være en middag afholdt i vores nye sponsors restaurant. Middagen vil blive arrangeret som buffet, således at vi får lejlighed til at smage flere forskellige retter fra Jensens Bøfhus lækre repertoire.

Datoen og prisen for arrangementet meldes ud lidt senere.

Vi håber, at vi kan samle lige så mange medlemmer som ved det seneste arrangement.