Godt nytår - tak for det gamle år

31. december 2018 18:00 , af Carsten Møller

Image result for godt nytår

Hej alle - tusind tak for alt hvad vi oplevede sammen i 2018.

Det blev på mange måder et skelsættende år, som jeg vil komme tilbage til i forbindelse med generalforsamlingen i marts 2019, lidt kan jeg dog nævne her:

• Vores vision var igen ledestjernen i årets aktiviteter.
  • Vigtigst af alt var vel etableringen af vores nye tennisgulv samt de nye faciliteter i hallen, som rigtig mange har udtrykt tilfredshed med.
  • Vore bedste spillere har opnået flotte resultater - såvel på seniorsiden som på juniorsiden.
  • Sammenholdet og det sociale samvær beviste igen, at Greve Tennisklub er en fantastisk klub.
  • Vi har aldrig haft så mange medlemmer, der modtager træning som i 2018, og det bliver endnu bedre i 2019.
  • Vi har fået aftaler med et par nye sponsorer.

I 2019 vil vi forsøge at tage endnu flere skridt mod opfyldelsen af vores vision, herunder (listen er IKKE udtømmende):

• Banerne skal optimeres, så de er klar til sommerens spil.
  • Anlægget skal vedligeholdes, så det tager sig smukt ud.
  • Vi skal arbejde aktivt med GIC's helhedsplan - sørge for at vores udviklingsplan bliver tilgodeset mest muligt.
  • Træningsprogrammerne skal optimeres.
  • Vores elite og talentafdeling skal udvikles.
  • Sammenholdet på tværs af medlemsgrupperne skal styrkes.
  • Vore sponsorer skal plejes.
  • Vore aktiviteter skal planlægges endnu bedre end tidligere
  • og meget andet !!

Vi ønsker at flere frivillige bliver inddraget i arbejdet med at opfylde visionen til glæde for os alle.

Bestyrelsen og Kim ønsker alle et godt og helsebringende nytår.