Fremtidige arrangementer

19. marts 2020 14:56 , af Carsten Møller

Hej alle,

I disse tider er det jo vanskeligt at planlægge længere frem i tiden, men vi håber jo alle på, at vores tid med coronaproblemer snart er overstået.

Generalforsamling: Først og fremmest skal vi jo have afholdt årets generalforsamling, som jo blev aflyst grundet den force majeure situation, som corona virussen forårsagede. Den udsatte generalforsaamling skal imidlertid afholdes så snart som situationen gør dette muligt. Vi forventer at vide noget mere om dette i forbindelse med udløbet af den periode, som regeringen fastsatte i første omgang - det vil sige omkring den 30 marts 2020. Såfremt det viser sig at kunne lade sig gøre af hensyn til Corona situationen så vil generalforsamlingen blive afholdt onsdag den 22 april kl 19.00 i borgerhuset - indkaldelsen vil blive opslået den 31. marts såfremt det ser ud til, at det kan lykkes. indkaldelsen vil dog indeholde et forbehold for senere aflysning af hensyn til coronasituationen.

Tennissportens dag - hvor potentielle nye medlemmer kan komme og prøve tennisspillets vidunderligheder - afholdes lørdag den 2. maj 2020, såfremt coronasituationen er afblæst.

Årets standerhejsning, som vi jo alle glæder os vældigt til planlægges afholdt søndag den 3. maj - igen såfremt Corona situationen tillader dette. 

Selvom det jo er meget usikkert, så alligevel: Sæt kryds i kalenderen på de nævnte dage.

Mange hilsner

Bestyrelsen