Fra DTF har vi modtaget denne meddelelse

12. marts 2020 09:12 , af Carsten Møller

Dansk Tennis Forbund har noteret sig de danske myndigheders opfordring om at udskyde al indendørs idræt de kommende to uger.

Vi følger de officielle retningslinjer og lægger os desuden op ad DIF’s opbakning til dette.

Derfor har vi taget konsekvensen af den alvorlige situation, det danske samfund befinder sig i.

Kursusaktiviteter:
Alle kursusaktiviteter afholdt af Dansk Tennis Forbund aflyses de næste to uger.

Det gælder:

14-15. marts
21-22. marts

Holdturneringer:
Alle holdturneringer i Dansk Tennis Forbunds regi de kommende to uger udskydes. Det gælder blandt andet:

Elitedivisionen 7. runde - 14. marts
Medaljespil - 21-22. marts

Individuelle turneringer:
Alle individuelle turneringer aflyses de kommende to uger.

Det gælder:

14-15. marts
21-22. marts

Klubaktiviteter:
Dansk Tennis Forbund opfordrer til, at man følger de officielle retningslinjer fra de danske myndigheder. Derfor anbefaler vi, at man aflyser sine aktiviteter, men dette må bero på en vurdering af den enkelte klub.