Det glade budskab: Vi spiller i hallen fra på mandag.

15. september 2018 09:13 , af Carsten Møller

Leverandøren meddeler nu, at banerne vil være spilbare på mandag. Linjerne pålægges lørdag, Nettene opsættes på søndag, og så  har coatningen hærdet færdigt til mandag morgen, hvorefter banerne er spilbare.

Omgivelserne er dog ikke helt færdige:

• De hvide kanter rundt om banerne skal færdiggøres.
  • Der skal lægges kunstgræstæppe i kanterne rundt om banerne – dette pålægges senere.
  • Gulvet i stueetagen i midt-sektionen skal tæppebelægges.
  • Toilettet installeres i den kommende uge.
  • Fitnessrummet skal klargøres

Men vi kan spille, og:

• I indgangspartiet er der opstillet bænke, som vi kan bruge når vi skal skifte sko!!
  • Der er opsat skabe, hvor vi kan stille vores udendørs sko.
  • Klubben har sørget for at have et lager af bolde, så vi ALLE kan spille med friske og rene bolde.
  • Der er installeret stikkontakter m.v. på første sal, og - når vi kan tage vand fra installationerne i stueetagen – vil der blive opstillet en kaffemaskine, det vil sige, at evt. kaffepauser kan holdes i hallen, så man ikke behøver at gå i klubhuset, hvilket jo vil kræve to skoskifter.