Juniorudvalg

Jenny Rasmussen
Kim Bau Andersen

Vision:

Greve Tennis Klubs juniorafdeling skal sikre en balance mellem det konkurrenceprægede miljø og det sociale aspekt. Der skal være plads til alle typer af spillere efter princippet: "Tennis for alle", samtidigt med, at vi tilstræber et godt udviklingsmiljø for unge talenter, som i fremtiden kan præge dansk tennis.
Visionen støtter således op om den overordnede vision.
Formål:
Det er udvalgets formål, at sikre juniorafdelingens fortsatte udvikling frem mod den opsatte målsætning og endelige vision. Derudover varetages opgaver som at arrangere familietennis, trænings- og turneringsture for juniorerne, samt den årlige sommercamp.

Målsætning Elite og Talent

Træningen lægges an på, at der skabes en fødekæde til klubbens juniorhold og senere til seniorholdene

Målsætning Bredde

Der skal skabes et miljø, hvor der er en masse glade og friske børn og unge, som elsker at spille tennis samtidig med at de nyder fællesskabet hvor alle respekterer hinanden.