Elite/talent nyt

Holdkampnyt

Individuelle resultater

Generelle nyheder

12/07-2018

God halvsæson for seniorholdene

Halvvejs i sæsonen ligger vores seniorhold rigtig godt til i deres respektive rækker.

1. og 2. holdet for herrer ligger således begge på førstepladsen i hhv. 4. og 7 division efter sejre i samtlige kampe. Målsætningen inden sæsonen var oprykning og begge hold er således rigtig godt på vej.

Det nyoprettede 3. hold ligger midt i deres række (10. division) efter to sejre og to nederlag.

Førsteholdet for damer ligger næstsidst i 2. division efter to nederlag og én uafgjort. Målet var at blive i rækken, hvilket stadig er meget sandsynligt.

Holdturneringen starter op igen efter sommerferien d. 11. august, hvor hele tre ud af fire hold spiller på hjemmebane – heriblandt 1. damer i en dyst om, at undgå direkte nedrykning mod Espergærde.

 

18/05 2018

Herrehold med god start – Damerne på svær udebane

1 Damer var på en svær opgave ude mod ATK III, hvor vi desværre var ramt af afbud. Holdkampen startede dog godt med en solid sejr til Laura på 1. singlen. På 2. og 3. singlen havde vi de to debutanter Isabella og Maja, som begge kæmpede godt, men måtte se sig slået af stærkere modstandere. Efter nederlag i doublen endte holdkampen 1-3 til ATK.

Med på holdet var Laura Tjørnemark, Isabella Porsager og Maja Bønnelycke.

  

1 Herrer var også ramt af afbud, men formåede alligevel at hive en flot 4-2 sejr hjem ude mod AB. Kun Nicolas måtte se sig slået i 2. singlen, hvor vi på 3. single havde debut fra Mikkel, som sled sig til en sikker sejr. Doublerne blev delt mellem de to hold, hvilket gav en samlet 4-2 sejr og en rigtig fornuftig start på sæsonen, hvor målet er oprykning til 3. division.

Med på holdet var Alexander Klug, Nicolas Vahman, Mikkel Bodzioch og Troels Andersen.

2 Herrer spillede ude mod Roskilde 3. I singlerne blev det til sejr for Max og Patrick, mens Sebastian og Marco desværre måtte se sig slået. Sebastian er på vej tilbage i kampform efter en lang pause og tabte i 3 sæt. Sebastian fik dog sin revanche i double, hvor han vandt sammen med Max. På forhånd var Kasper Mandrup kaldt ind som ”doublespecialist” hvor han og Patrick vandt komfortabelt og dermed sikrede sejren på 4-2.

Med på hold var Max Villumsen, Sebastian Åxman, Patrick Bergdahl, Marco Milosevic og Kasper Mandrup.

Greves nyopstartede 3. Herrehold startede på hjemmebane mod Nykøbing Falster. Holdkampens første runde endte med en 3-1 føring efter singlerne, hvor kun Albert måtte se sig slået på 2. singlen, hvor duellerne på dagen var sværre at få afgjort. Greve sikrede overbevisende sejren med 2 x 6/0-6/4 sejre i doublerne. Samlet 5-1 sejr og et rigtig flot resultat efter lang tids kamppause fra flere af spillerne.

Med på holdet var Benjamin Bruun, Albert Klug, Viktor Jensen og Mickey Bruun.

 

6/3 2018

2. holdet herrer var tæt på oprykning til 3. division

Det blev til lige ved og næsten, da 2.holdet herrer spillede 3-3 mod KB. Da Greve var et sæt dårligere end KB, blev det desværre KB, der løb med sejren. Med på holdet var John Møller, Max Villumsen, Jörg Kittelmann og Christian Kjærager.

 

08/08-2018

Succes ved Brøndby Strand Open

Trods sommerferie har der stadig været aktivitet (og kampe) hen over sommeren.

I Brøndby Strand Open deltog Mikkel Bodzioch og Alexander Klug i seniorrækken. Denne turnering bød på stor succes for Greve, hvor spillerne efter 4 sejre til hver stod overfor hinanden i finalen. 

Mikkel endte med at trække sig sejrrigt ud af opgøret efter en kamp som han beskrev som "den mest forkuserede indsats ved turneringen". 

 

 

13/07-2018

UM (DM for juniorer) er veloverstået

Denne uge er der blevet spillet UM på KB’s baner, hvor flere Grevespillere var med i kvalifikationsturneringen. Det lykkes klubbens to bedste U12 piger, Cecilie Thomsen og Caroline Porsager, at nå hovedrunden efter at have vundet to kampe.

Desværre måtte Cecilie se sig slået i matchtiebreak i 1. runde. Bedre gik det for Caroline som vandt første kamp i hovedrunden, hvorefter hun desværre måtte se sig slået af en god modstander.

31/05 2018

Årets spiller 2017

For et par uger siden blev årets spiller i Greve Tennisklub fundet. 

Vinderen bliver fundet ud fra kammeratskab, god indstilling og selvfølgelig resultater på banen. 

Vinder blev holdkaptajn for 2. holdet - Max Villumsen, som fik to biografbilletter af vores sponser Nordisk Film Biografer.