Elite/talent nyt

Holdkampnyt

Individuelle resultater

Generelle nyheder

18/05 2018

Herrehold med god start – Damerne på svær udebane

1 Damer var på en svær opgave ude mod ATK III, hvor vi desværre var ramt af afbud. Holdkampen startede dog godt med en solid sejr til Laura på 1. singlen. På 2. og 3. singlen havde vi de to debutanter Isabella og Maja, som begge kæmpede godt, men måtte se sig slået af stærkere modstandere. Efter nederlag i doublen endte holdkampen 1-3 til ATK.

Med på holdet var Laura Tjørnemark, Isabella Porsager og Maja Bønnelycke.

  

1 Herrer var også ramt af afbud, men formåede alligevel at hive en flot 4-2 sejr hjem ude mod AB. Kun Nicolas måtte se sig slået i 2. singlen, hvor vi på 3. single havde debut fra Mikkel, som sled sig til en sikker sejr. Doublerne blev delt mellem de to hold, hvilket gav en samlet 4-2 sejr og en rigtig fornuftig start på sæsonen, hvor målet er oprykning til 3. division.

Med på holdet var Alexander Klug, Nicolas Vahman, Mikkel Bodzioch og Troels Andersen.

2 Herrer spillede ude mod Roskilde 3. I singlerne blev det til sejr for Max og Patrick, mens Sebastian og Marco desværre måtte se sig slået. Sebastian er på vej tilbage i kampform efter en lang pause og tabte i 3 sæt. Sebastian fik dog sin revanche i double, hvor han vandt sammen med Max. På forhånd var Kasper Mandrup kaldt ind som ”doublespecialist” hvor han og Patrick vandt komfortabelt og dermed sikrede sejren på 4-2.

Med på hold var Max Villumsen, Sebastian Åxman, Patrick Bergdahl, Marco Milosevic og Kasper Mandrup.

Greves nyopstartede 3. Herrehold startede på hjemmebane mod Nykøbing Falster. Holdkampens første runde endte med en 3-1 føring efter singlerne, hvor kun Albert måtte se sig slået på 2. singlen, hvor duellerne på dagen var sværre at få afgjort. Greve sikrede overbevisende sejren med 2 x 6/0-6/4 sejre i doublerne. Samlet 5-1 sejr og et rigtig flot resultat efter lang tids kamppause fra flere af spillerne.

Med på holdet var Benjamin Bruun, Albert Klug, Viktor Jensen og Mickey Bruun.

 

6/3 2018

2. holdet herrer var tæt på oprykning til 3. division

Det blev til lige ved og næsten, da 2.holdet herrer spillede 3-3 mod KB. Da Greve var et sæt dårligere end KB, blev det desværre KB, der løb med sejren. Med på holdet var John Møller, Max Villumsen, Jörg Kittelmann og Christian Kjærager.