Elite og talentudvalg

Kim Bau Andersen

Farzad Sadeghi

Vision:

Greve tennisklubs eliteafdeling skal være i stand til at præge dansk tennis som en væsentlig klub, med fokus på at udvikle egne spillere, samt ved at tiltrække talenter udefra.

Visionen støtter således op om den overordnede vision.

Formål:

Det er udvalgets opgave at sikre Greve Tennisklub fortsatte udvikling frem mod den opsatte målsætning og endelige vision. Derudover varetages opgaver som udfordringsliste, klubmesterskab, træningsideer og sociale aktiviteter for spillere omfattet af afdelingen.

Målsætninger seniorer:

• ”Greve Tennisklubs seniorhold skal fungere som rollemodel for klubbens yngre medlemmer, og skal i 2020 være fast del af 1. division, samt et 2. hold i 3. division, for både herrer og damer”

Målsætninger juniorer

• ”Greve Tennisklubs bedste juniorer skal kunne gøre sig gældende til store nationale turneringer, samt sikre kontinuerlig udvikling på klubbens seniorhold”

Dette skal opnås via:

• En høj træningskvalitet (standarder for holdspillere)
  • En god klubkultur
  • En positiv konkurrenceånd blandt spillerne
  • En effektiv talentudvikling